Forkæl din mor på mors dag

Mors dag er en speciel mærkedag til alle de kære mødre. I 2023 falder mors dag på søndag den 14. maj, og det er her, at du har den oplagte chance for at vise, hvor meget du holder af hende. Herunder giver vi vores bedste bud på, hvordan du gør dagen helt speciel for hende!

Få styr på gaven

Først og fremmest er der en tradition for, at man køber mor en gave, når det er mors dag. Men faktisk behøves du slet ikke at grave dybt i lommen for at gøre din mor glad. Du kan blot købe hende en flot buket blomster mors dag af hendes yndlingsblomster, og ja det kræver ikke mere. Er du i tvivl om hendes yndlingsblomster, så vælg en buket i hendes yndlingsfarve. Hun vil helt sikkert også blive glad for hjemmelavede gaver, da de i den grad er personlige. Her kan du måske bage hendes yndlingssmåkager eller lave hende noget kreativt? Der findes meget inspiration på nettet til forskellige DIY’s, som du kan kreere til mors dag. Glemmer din mor at bruge tid på selvforkælelse, så vil hun helt sikkert blive glad for et gavekort til massage eller frisøren.

Stå for aftensmaden

Som mor bruger man meget tid i køkkenet, så vil du forkæle hende, kan du eventuelt købe ind til aftensmaden og stå for denne. På den måde kan din mor slappe helt af på mors dag, mens du kokkererer hendes yndlingsret i køkkenet. Det vil hun helt sikkert sætte pris på!

Giv hende et personligt kort

En god idé er at skrive din mor et kort til mors dag, men sørg for at gøre det personligt. Du kan skrive, hvor meget du holder af hende og hvorfor. Du kan også komme ind på nogle uforglemmelige minder, som du og hende har sammen!