Tips og tricks til din Londontur

London er på mange måder en fantastisk rejsedestination. Dette er der mange gode grunde til, og dem kan du blive klogere på i de følgende to afsnit af denne artikel.

London er Englands hovedstad og bliver af mange mennesker anset som et kulturelt mekka. London er en enorm by, der får selv København til at ligne en forstad. Så hvis du er til storbyferie med mange muligheder, så er London det helt rigtige sted.

Sådan kommer du til London

Der findes rigtig mange direkte fly mellem Danmark og London. Dermed er det altså meget ligetil at få fat i nogle flybilletter til London. Flybilletter til London kan købes på internettet. Du bør dog holde lidt øje med priserne på flybilletter til London, da de kan gå meget op og ned. Tidspunktet du køber dine flybilletter til London på, er altså ikke uvigtigt for selve prisen. Find dine flybilletter til London her.

Du kan også komme til London på andre måder – eksempelvis ved at sejle. Fly er dog klart den nemmeste løsning. London har flere forskellige lufthavne, hvor nogle af dem ligger mere centralt end andre. Der er altså forskel på, om det er Heathrow eller Gatwick, du ender i. Der går dog shuttlebusser til centrum fra de lufthavne, som ligger lidt længere væk.

Dette kan du lave i London

I London kan du opleve en masse kultur. Der er hele tiden et stort udvalg af koncerter, og du finder også en masse museer, som du kan gå på opdagelse i. Derudover er London kendt for sine mange musicals, som også kan opleves. Derudover har du selvfølgelig de populære attraktioner som London Eye, Big Ben og så videre. Hvis du er meget musikinteresseret, ligger der også Denmark Street, som har et bredt udvalg af spændende musikbutikker. Dermed har London altså noget til enhver smag.