Pynter du nok op? Farver, glimmer og fylde skaber stemning

Oppyntning er jo en hel kategori for sig selv til alle slags arrangementer, fester og fejringer og mulighederne er jo uendelige! Få her et par gode tips og tricks til næste gang, der skal pyntes stort op.

Find det hele frem fra skuffer og skabe og skab et overblik

Mange har en del pynt liggende fra tidligere festligheder, og det er altid en god ide lige at få et overblik over, hvad man allerede er i besiddelse af, og om noget kan genbruges til lejligheden. Måske skal der skaffes nye festartikler, så de er matchende med det kommende arrangement. Har du allerede noget liggende, så undersøg, hvordan, og om, det bedst kan udnyttes. Mange farver, noget der glimter, masser af glimmer, billeder, balloner og lys er ofte et must og kan altid bruges på den ene eller anden måde, hvis der altså ikke er en temamæssigt smal begrænsning på oppyntningen.

Inden det store indkøb måske går i gang, så skab et godt overblik over, hvad der ca. bliver brug for, så der hverken bliver skaffet alt for meget eller for lidt. Noget kan man altid gemme i skufferne til senere, især hvis det er festartikler, som kan bruges og pryde op til flere gange.

For lidt eller for meget

Det er altid en balance, når man er ude i at finde ud af, om man pynter for meget eller for lidt. Det kan være enormt stemningsfuldt og rigtig meget pynt kommer også med sin fordel – men hav det lige ind over overvejelserne i forhold til, hvad det skal være for et arrangement. Selvom man ikke skulle tro det, så kan det også blive for meget, hvis det er kaotisk. Hold derfor tankerne på de simple ting til at starte med – er der lys, farver og fylde nok? Er det iøjnefaldende nok? Passende til anledningen?