Gaveideer til teenagere

Det kan være rigtigt svært at finde den helt rigtige gave til en kræsen teenager – især hvis du ønsker at være kreativ og give noget, der ikke vil blive ombyttet. Udfordringen ved at finde en gave til en teenager er, at der er rigtigt stor forskel på at være 13 år og 17 år. Alle aldersgrupper har forskellige ønsker og behov – især i teenagetiden. Find mere information om gaver til teenagere her.

Elektronik og gadgets

En klassisk gave til en kræsen teenager, der har det hele, er smart elektronik og fede gadgets. Dette er gaver, som både drenge og piger let kan bruge. Du kan vælge billigere elektronik som for eksempel en smart chromecast. En chromecast er på mange måder enhver teenagers drøm. Den kan nemlig tilkobles alle fjernsyn, der har et HDMI-stik, og herefter kan du streame diverse programmer og kanaler direkte fra din telefon til dit fjernsyn. Det bliver ikke meget lettere!

Ønsker du at give noget dyrere inden for elektronik-gengren, kan du vælge at give en lækker gamerstol eller et sjovt el løbehjul. Der er mange muligheder, når det gælder elektronik og gadgets.

Oplevelsesgaver

En anden god gave til teenageren, der har alt, er en vild oplevelsesgave. Ligesom elektronikgaver, kan oplevelsesgaver findes i mange forskellige prisklasser. Skal du til en større fødselsdag, eller en konfirmation, kan du vælge at give en vildere oplevelse for et højere beløb – det kunne for eksempel være en sjov køretur i en sportsvogn, spændende bridgewalking eller måske et hotelophold. Ønsker du dog at give for et mindre beløb, kan du vælge at give mindre oplevelser – det kunne for eksempel være en tur til ølsmagning, en lækker og velsmagende middag på en hyggelig restaurant eller noget helt tredje, du selv finder på. Det er de færreste teenagere, der ikke ville sætte enorm pris på en sjov oplevelse!

Gavekort og gavekurve

Nogle af de mest populære gaveideer til teenagere er de klassiske gavekurve og gavekort. Giver du et gavekort, med et hvis beløb til en bestemt butik, kan du være helt sikker på, at du giver noget, teenageren kan bruge. Måske vælger du endda en specifik butik, som du ved teenageren elsker at shoppe i. Et gavekort er en sikker vinder hos enhver teenager, og du undgår at skulle storme rundt for at finde den helt perfekte gave. Udover det smarte gavekort, er der selvfølgelig også den såkaldte gavekurv. Du kan vælge at lave din helt egen hjemmelavede gavekurv, men du kan også vælge at få den lavet i en butik. Sidstnævnte er klart den letteste løsning – især hvis du har travlt med at finde den helt perfekte gave.

Dejlig hverdagsforkælelse

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du også vælge at give dejlig hverdagsforkælelse i gave. Hverdagsforkælelse kan komme i mange forskellige former og farver. Det kan for eksempel være et lækkert skin care sæt til huden. Det kan også være en lækker parfume eller deodorant, som teenageren elsker. Her er det meget op til dig selv som afsenderen af gaven at vælge præcis hvilken slags forkælelse, modtageren skal have.

Er du på helt bar bund, kan du altid spørge modtageren af gaven efter en ønskeliste. Her kan du med sikkerhed finde en masse inspiration til gaven – måske havde du det samme i tankerne, som teenageren havde!