Hvad skal konfirmationspengene gå til?

Du er måske allerede blevet konfirmeret, eller måske skal du konfirmeres i det nye år? Dine forældre og bedsteforældre har du sikkert hørt snakke om, at du nu er ved at træde ind i de voksnes rækker. Heldigvis er det efterhånden blevet et fast udtryk uden så meget betydning bag. En gang sendte man børnene ud og tjene omkring konfirmandalderen – der kan man tale om at træde ind i de voksnes rækker.

I dag byder konfirmationen på lidt andre – og sjovere – traditioner. Særligt venter der for mange konfirmander en pæn pose kontanter efter en fejring af din dåbsbekræftelse. Men hvad stiller man egentlig op med de ekstra skillinger?

Udlev din interesse

Måske har du planer om at gemme pengene til noget med store omkostninger senere i livet. Det kan være, de skal gå til et efterskoleophold, til når du engang skal flytte hjemmefra eller en rejse. Men måske er der noget, der føles mere presserende lige nu.

Interesserer du dig for tøj og mode, og er sko- og tøjmærker, du virkelig elsker? Så er det måske lige netop nu, du har pengene til at udleve din modeinteresse. Shop tøj fra pieces, shop sko på nettet eller led efter vilde, gemte skatte i vintagebutikker! Mode gemmer sig over alt, og du har med garanti set mange outfitinspirationer på TikTok, en item du virkelig ville ønske, du også ejede, eller en stil du godt kunne tænke dig at implementere i dit klædeskab.

Et værelse med stil

Lige som du kan style dig selv, kan dit værelse også være kanvas for din æstetik. Er du draget af 00’ernes glimmer eller af 70’ernes diskolys? Du kan lave diys eller søge nettet tyndt for de perfekte indretningsgenstande. Nogle gange findes de gyldne skatte i en kombination af genbrugsfund og en lille smule håndværk!